» Recensies en Reviews
Recente reacties
    Archieven
    Categorieën
    Get in touch!
    9 + drie =
    Verstuur Wis

    Recensies en Reviews

    *
    *
    *
    Jeffrey Dupont —5 sterren:
    “Gister een toffe shoot gehad voor de coiffure awards met fotograaf Kuli Miloud van PhotoArtist (FotoStudio) en Igor van Hairstudio Igor.
    Heel erg benieuwd naar het eindresultaat, helaas mag het pas in maart naar buiten komen.”
    · meer dan een jaar geleden
    *
    *
    *
    Brian Veenbergen —5 sterren
    “eerste fotoshoot die ik gedaan heb en zekers tevreden over Kuli. Leuke sfeer en lekker ontspannen shoot like-emoticon”
    · 1 november 2015 · 14 recensies ·
    Reacties:
    PhotoArtist FotoStudio:
    “Dank je Brian! We hebben erg mooie foto’s gemaakt.
    Ook leuk om je eens wat beter te leren kennen wink-emoticon Geniet van je avond!”
    · 1 november 2015  om 17:02 ·
    *
    *
    *
    Annet De Vlam —5 sterren
    “Vond het een leuke en voor mij leerzame shoot. Je hent veel geduld en leuke ideeën.
    Hoop nog eens x met je te shooten.
    Groetjes Annet”
    · meer dan een jaar geleden · 4 recensies ·
    Reacties:
    PhotoArtist FotoStudio:
    “Hi Annet, Leuk om te lezen en bedankt smile-emoticon
    Jij was ook leuk om mee samen te werken. wink-emoticon”
    · 2 mei 2014 om 8:03
    *
    *
    *
    Cynthia Carati —5 sterren
    “Here I had a super photoshoot! I almost can’t wait to see the final results,
    Mr. Kuli is one of the best photograph I have met and work with, very professional and dedicated, the photos I saw ware stunning already with out any retouch!
    Hopefully we’ll work again in the future :)”
    · meer dan een jaar geleden · 2 recensies ·
    Reacties:
    PhotoArtist FotoStudio:
    “Thank You Cynthia, You were a Great Model also.
    Hope to see/shoot you again. smile-emoticon”
    · 11 februari 2014 om 21:34
    *
    *
    *
    Juliette Koole —5 sterren
    “Leuke en gezellige dag gehad! Benieuwd naar de resultaten smile-emoticon”
    · meer dan een jaar geleden ·
    Reacties:
    PhotoArtist FotoStudio
    “He Juliette Koole Thanks voor je review..
    Het was leuk om een foto van je te maken smile-emoticon”
    · 22 mei 2014 om 23:51
    *
    *
    *
    Robijn Suasso —5 sterren
    “Een leuke relaxte shoot gehad. Kuli helpt goed, en legt alles goed uit.
    Als je iets niet wilt hoeft dat ook niet. probeert er het mooiste uit te halen en mooi resultaat”
    · meer dan een jaar geleden · 2 recensies ·
    Reacties:
    PhotoArtist Fotostudio:
    “Afspraak is afspraak, als ik beloof je mooiste foto te maken doe ik dat ook! 🙂
    Goed te lezen dat je zeer tevreden bent. De foto’s zijn ook Super mooi geworden”
    · 28 december 2013 om 22:19 ·
    *
    *
    *
    Véronique Sprenger —5 sterren
    “Super goede shoot. Heel prettige werksfeer en het was erg fijn om Professionele hulp te krijgen. Kuli was ontzettend behulpzaam, vriendelijk en enthousiast.
    Ik voelde me enorm op mijn gemak, waardoor de shoot ook goede resultaten heeft.
    Hartelijk bedankt voor de geweldige ervaring.”
    · meer dan een jaar geleden · 1 recensie ·
    Reacties:
    PhotoArtist FotoStudio:
    “Dank je Véronique smile-emoticon. Hopelijk tot ziens”
    · 11 februari 2014 om 21:32 ·
    *
    *
    *
    Tim Roling PT —5 sterren
    “Ziet er mooi en fris uit !”
    · 7 recensies ·
    Reacties:
    PhotoArtist FotoStudio:
    “Thanks Tim!”
    · 2 maanden geleden ·
    *
    *
    *
    Jeffrey Beijen —5 sterren
    “Wederom mooie foto’s laten schieten door Kuli. Een aanrader!”
    · meer dan een jaar geleden · 1 recensie ·
    Reacties:
    PhotoArtist FotoStudio:
    “Dank voor het compliment Jeffrey!”
    *
    *
    *
    Danielle Ebrina —5 sterren
    “Leuke samenwerking gehad! Een gezellige middag gehad, waardoor de leukste resultaten zijn ontstaan met een topteam! xx”
    · 2 recensies ·
    *
    *
    *
    Evropia Miloud —5 sterren
    “Professioneel, Geduldig, stelt je op je gemak, werkt efficiënt verspilt geen tijd en maakt TOP foto’s !! Ik ben erg blij en tevreden.”
    · 1 recensie ·
    Reacties:
    PhotoArtist FotoStudio:
    “Dank voor de complimenten! :)”
    · 7 oktober om 23:23 ·
    *
    *
    *
    Yvonne Hoogwerf —5 sterren
    “Top fotograaf met passie voor zijn vak, zeer veel kennis, tips, trucs en bezorgd je ook een gezellige fotoshoot”
    · ongeveer 6 maanden geleden ·
    Reacties:
    PhotoArtist FotoStudio:
    “Dank je Yvonne voor de complimenten. Alles goed verder? Grtz aan je moeder!
    Grtz Kuli”
    *
    *
    *
    Froukje de Vries —5 sterren
    “Mooie Fotostudio, goede sfeer, professionele fotograaf, alles wat een shoot nodig heeft was aanwezig! Geweldige dag gehad met als resultaat mooie foto’s! Thanks!”
    · meer dan een jaar geleden · 11 recensies ·
    Reacties:
    “PhotoArtist FotoStudio:
    “Dank je Froukje, Erg blij met je complimenten :)”
    · 18 april 2014 om 14:53 ·
    *
    *
    *
    Lorena Fintina —5 sterren
    “Ik heb een hele leuke shoot gehad. Mooie, professionele studio. Erg tevreden.”
    Reacties:
    PhotoArtist FotoStudio:
    “Hi Lorena, Leuk om te lezen. Dank voor je terugkoppeling en je bent altijd welkom.
    Grtz Kuli”
    · 20 mei 2014 om 18:20 ·
    *
    *
    *
    Eric de Koning —5 sterren
    Reacties:
    PhotoArtist
    “FotoStudio Dank je Eric ! :-D”
    · 7 oktober om 23:27 ·
    *
    *
    *
    Cleo Korsten —4 sterren
    ” Hele leuke professionele familiefoto gemaakt van ons gezin !”
    Reacties:
    Nog 1 reactie weergeven
    Cleo Korsten: “Die komt bij de portretten op de site te staan Gerard Boerhof”
    · 2 september 2013 om 22:46 ·
    PhotoArtist FotoStudio: “Dank voor de terugkoppeling Cleo ! :-)”
    · 7 oktober om 23:24 ·
    *
    *
    *
    Suzanne Stekelenburg —3 sterren
    · meer dan 5 jaar geleden ·
    *
    *
    *
    Judith Versteege —5 sterren
    ” Erg leuke fotoshoot gehad, Kuli bedankt voor je hulp en aanwijzingen. Ik had totaal geen ervaring maar je stelde me erg op mijn gemak. Was prettig!! Veel succes met je mooie Fotostudio”
    Reacties:
    PhotoArtist FotoStudio:
    “Hi Judith, Dank voor je feedback. Hier kunnen we iets mee :)”
    · 10 mei 2014 om 21:19 ·
    *
    *
    *
    Hassan Amsterdam—5 sterren
    · 6 maanden geleden ·
    *
    *
    *
    Mimi Pieterse —5 sterren
    “mooie foto’s”
    · meer dan een jaar geleden · 12 recensies ·
    Reacties:
    PhotoArtist FotoStudio:
    “Dank voor je feedback Mimi”
    *
    *
    *
    Ilone Lks—5 sterren
    · meer dan een jaar geleden · 2 recensies ·
    Reacties:
    PhotoArtist FotoStudio:
    “Dank je wel Ilone ! :)”
    · 7 oktober om 23:25
    *
    *
    *
    Liesbeth Smeding-van Ieperen —5 sterren
    “Professioneel, vriendelijk en prachtige foto’s!”
    · meer dan een jaar geleden · 1 recensie ·
    Reacties:
    PhotoArtist FotoStudio:
    “Dank voor de prachtige woorden Liesbeth ! :-D”
    · 7 oktober om 23:27
    *
    *
    *
    Kelly Baron Visagiste —5 sterren
    “Met Danielle eens!”
    · meer dan een jaar geleden · 2 recensies ·
    Reacties:
    PhotoArtist FotoStudio:
    “Dank voor de terugkoppeling, dan weten we dat we het goed doen 😀 !”
    · 7 oktober om 23:28
    *
    *
    *
    meer reviews recensies op:
    www.facebook.com/PhotoArtistFotoStudio/reviews
    LIKE ONS OP FACEBOOK !
    www.facebook.com/PhotoArtistFotoStudio
    En blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen!!

    Kuli Miloud - PhotoArtist - PhotoArtistweb Op