» Fotobewerking
Archieven
Categorieën
Get in touch!
− twee = 1
Verstuur Wis

Fotobewerking

” Fotografie is een vak en een ambacht. Omdat PhotoArtist streeft naar de hoogst haalbare kwaliteit in het vak gebeurt alles in eigen beheer. Dit begint met de bespreking vooraf waarna de foto opdracht volgt. Ook de fotobewerking achteraf, het eventueel maken van een album en het afdrukken van de foto’s gebeurt allemaal bij PhotoArtist in de fotostudio. Alleen op deze wijze is er controle op het hele proces en kunnen we ervoor zorgen dat elementen eraan bijdragen u de hoogst haalbare kwaliteit af te leveren.”

Fotobewerking Fotobewerking

Foto aanpassen of bewerken:
Heeft u thuis een foto liggen waar u niet helemaal tevreden over bent?
U kunt uw eigen foto’s laten aanpassen of bewerken door PhotoArtist.

– Foto’s retoucheren:
Er zijn allerlei bewerkingen mogelijk. Kleine aanpassingen, complexe bewerkingen, mensen mooier maken zoals in een magazine, of een beschadigde foto herstellen. Afhankelijk van uw wens wordt een afspraak met u gemaakt over de kosten. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent.

– Foto’s omzetten zwart/wit of sepia:
Heeft u een kleurenfoto maar wilt u deze omzetten naar zwart/wit of sepia? Dit is mogelijk bij Photoartist. Allereerst wordt uw foto geoptimaliseerd (helderheid, contrast, scherpte en kleurzweem) daarna wordt de foto handmatig omgezet. Dit gebeurt  handmatig waarbij geen gebruik  wordt gemaakt van standaard filters. Dit heeft een realistische en mooiere weergave. Ook zijn hierdoor meer variaties mogelijk en is de keuze onbeperkt. Uiteraard kunt u het gerust overlaten aan de fotostudio als u niet wilt kiezen. Er is voldoende kennis en ervaring om de foto op zijn mooist om te zetten naar zwart wit of sepia.